LINnEN

Een eeuwenoude traditie met een hedendaags gelaat

Specialisatie, vakmanschap, flexibiliteit, creativiteit, innovatie in linnen decoratiestoffen : dit zijn de waarden die wij koesteren.

 

Als familiebedrijf streeft Deltracon er continu naar om een persoonlijke relatie met zijn klanten op te bouwen om creatieve resultaten van de hoogste kwaliteit te garanderen. Elk product wordt perfect aan de smaak, noden en wensen van de klant aangepast.

130304_163220.jpg
130301_115928-2.jpg

Een moedige toekomstvisie

Deltracon gaat de uitdagingen aan die gesteld worden door de nieuwe wereld met nieuwe en steeds veranderende noden en wensen van de consument.

 

In het licht hiervan streeft Deltracon naar een ecologische en faire productie waarbij de culturele erfenis van linnen en de vlasnijverheid bewaard wordt.

 

De vlasvezels die door Deltracon nauwkeurig gekozen worden, zijn altijd van Europese oorsprong en gecertifieerd door Masters of Linen, de organisatie voor de promotie van de Europese vlasindustrie, waarvan Deltracon lid is.

 

Het weven en afwerken van linnen stoffen en passementerie gebeurt enkel in België of andere Europese landen die een lange traditie en know-how hebben, elk in hun domein.

MOF Vertikaal.jpg

Masters of Linen 

Dit label garandeert de oorsprong en traceerbaarheid van West-Europees vlas van de hoogste kwaliteit.

Club Masters of Linen   

Belgian Linen 

De producten van Deltracon dragen altijd het label ‘Belgian Linen’. Dit is een kwaliteitslabel dat Belgisch linnen promoot.

 

Het is een garantie voor een product van hoge kwaliteit, geproduceerd met de typische en waardevolle Belgische know-how.

 

Het Belgian Linen label streeft er door de hele keten naar om de goede reputatie van de Belgische vlasindustrie te behouden en te versterken. Dit imago is het resultaat van jaren ervaring, kennis, lokale expertise en traditioneel vakmanschap.

Belgian Linen

Belgian Linen - verkleind.png